استاکر چیست؟
علاوه بر انواع جک پالت کش که برای حمل کالاها از آنها استفاده میکنیم، استاکر ها از جمله دیگر تجهیزات انبارداری هستند که به آنها نیاز خواهید داشت. برای بلند کردن اجسام در انبارها و جابجایی آنها بهصورت دستی و بدون نیاز به لیفتراک از استاکر میتوان استفاده کرد. این محصول یکی از وسایل انبارداری است که برای بارگیری وسایل سبک و نیمه سنگین و معمولاً تا وزن 3 تن کاربرد دارد. یکی از کاربردهای این وسیله جابجایی وسایل داخل کامیونها و تریلرها است. جک هیدرولیک بالابر این وسیله توسط نیروی انسان کار میکند. قبل از خرید استاکر باید با انواع آن آشنا شوید و نسبت به تفاوت آنها آگاه باشید. استاکرها به سه دسته استاکرهای دستی، نیمه شارژی و تمام شارژی تقسیم میشوند.
انواع استاکر کدام است؟
استاکر انواع مختلفی دارد که هرکدام دارای ویژگی های خاص خود هستند. هر سه نوع استاکر را با توجه به نیاز خود می توانید از برند باکیفیت هاردکس تهیه کنید. در ادامه با کاربرد استاکر نیز آشنا می شوید.
- استاکر دستی
تمامی عملیات بالا بردن و پایین اوردن بار، توسط اپراتور انجام می شود. اپراتور هنگام کار با استاکر دستی با استفاده از پدال پایی و یا دسته می تواند عملیات بالا بردن را انجام دهد. اگر به دنبال استاکر ارزان قیمت هستید، این دسته را می توانید انتخاب کنید. استاکر و لیفتراک دستی بیشتر مناسب انبارها و مغازه ها و کارگاه ها بوده که کالاها وزن کمتری دارند.
- استاکر برقی (استاکر شارژی)
این استاکر توسط نیروی باتری کار می کند. به صورتیکه دستگاه به برق وصل می شود و باتری شارژ شده ، پس از شارژ کامل باتری، دستگاه از برق جدا شده و تا زمان داشتن شارژ قادر به بالا و پایین شدن هست. سرعت کار با استفاده از این لیفتراک برقی بالاتر از استاکر دستی بوده و در زمان نیز صرفه جویی میکند. توجه به این نکته ضروری است که کف کارگاهی که از استاکر نیمه شارژی استفاده می کنید باید هموار و صاف باشد. این استاکر مناسب کارگاه ها، انبارها و فروشگاه های بزرگ و شرکت های دارویی و مکان هایی که نبود آلودگی مهم است، می باشد. لازم به ذکر است که در استاکر شارژی بالا و پایین بردن بار و حرکت رو به جلو و عقب با باتری انجام می گردد. در این نوع استاکر کاربر فقط لازم است که پشت استاکر تمام شارژی راه برود و هیچ گونه نیرویی نیاز نیست که به آن وارد کند.
- استاکر نیمه برقی (استاکر نیمه شارژی)
در این استاکرها عملیات بالابردن بار یا لیفتینگ بار توسط باتری و حرکت به جلو و عقب با نیرو دست کاربر (هل دادن) انجام می شود. از این استاکر در کارگاه ها، مغازه های بزرگ و انبارها و شرکت های داروییاستفاده می شود. این نوع استاکر نیز همانند استاکر شارژی با باتری کار میکند و بعد از شارژ کامل از برق جدا شده و قادر به حمل بار و جابجایی می شود.
معرفی استاکر و بالابرهای هاردکس
برند هاردکس عرضه کننده انواع استاکر صنعتی و ادوات انبارداری می باشد. در ادامه با انواع بالابرهای هاردکس و ویژگی هریک آشنا میشویم تا خرید استاکر را برای شما راحتتر کند.
استاکر دستی بدنه استاندارد (شاسی سبک)
استاکر دستی هیدرولیک هاردکس برای بلند کردن اجسام تا ارتفاع 1.60 متر و 3 متر استفاده می شود.
- دارای شاخک قابل تنظیم
- بدنه مستحکم
- دارای ظرفیت ۱تن، ۲ تن و ۳ تن
- خلاص کن اهرمی
- پدال پایی
- دارای ترمز
استاکر دستی بدنه سنگین
استاکرهای دستی بدنه سنگین هاردکس دارای بدنه سنگین تر و قوی تری نسبت به انواع استاندارد می باشد.
- دارای شاخک قابل تنظیم
- بدنه مستحکم
- دارای ظرفیت۱تن و ۲ تن
استکر نیمه برقی(تمام شارژی)
این نوع استاکر برای بالا و پایین بردن اجسام از نیروی باتری استفاده می کند.
- مجهز به باطری قابل شارژ
- دارای ظرفیت 1.5 تن و ارتفاع 3 متر
استاکر تمام برقی(نیمه شارژی)
استاکرهای تمام برقی علاوه بر این که اجسام را به کمک نیروی باطری بالا و پایین می کنند، برای حرکت دستگاه نیز از این نیرو استفاده می کنند.
- دارای ظرفیت 1 ، 1.5 ارتفاع 3متر
خرید استاکر + نکات کلیدی در آن
برای خرید بالابر قطعا باید در ابتدا نیاز خود را بررسی کنید. هریک از انواع استاکر ویژگی ها، مزایا و کاربردهای خود را دارند. اما به طور خلاصه قبل از خرید استاکر باید به نکات زیر توجه کنید:
- مقدار وزنی که با آن سروکار دارید.
- ارتفاعی که بارگیری می کنید.
- مدت زمانی که در طول روز از استاکر استفاده می کنید.
- خدمات پس از فروش و ضمانت کالا بالابر
- نوع زمین و شیب مکانی که از استکر می خواهید استفاده کنید.
مقایسه بالابر دستی با استاکر برقی و نیمه برقی
استاکر نیمه برقی و تمام برقی برای چیست؟استاکر نیمه برقی برای بلند کردن و جابجایی بار استفاده می شود و نیاز به گرفتن مجوز ندارد، صدای آن کم است و می توان در انبارها و مغازه های کوچک نیز از آن استفاده کرد.
مهم ترین مزیت استاکرهای نیمه برقی و برقی نسبت به استاکرهای دستی، سرعت بالاتر این ماشین ها بوده و برای حمل هایی که نیاز به لیفتراک نیست ولی سرعت بیشتری از استاکر نیاز هست، میتوان از این مدل استفاده کرد. همچنین این ماشین به دلیل کار با باتری هیچ گونه آلودگی ندارد و دودزا نیست. نکته دیگر اینکه قیمت این نوع ماشین ها نسبت به لیفتراک بسیار مناسب تر است.
تعمیر و نگه داری بالابر استاکر
مواردی که باعث می شود استاکرها نیاز به تعمیر داشته باشند عبارت اند از:
- صدمه دیدن شاخک ها
- آسیب دیدن دکل و شاسی
- خراب و مستهلک شدن چرخ ها
- خراب شدن پمپ هیدرولیک و عدم ارتفاع گیری
- خوردگی اتصالات
- خرابی و پارگی زنجیر استاکر
- خراب شدن دسته کمکی بالابر و پدال پایی
قیمت استاکر حمل بار
قیمت استاکر به عواملی زیادی وابسته است از جمله نوع استاکر، تحمل وزن بار، کاربرد، ابعاد آن ها، ارتفاع بالابری، کیفیت و سایر موارد. بنابراین هرچه استاکر قوی تر، بزرگ تر، تحمل بار بیشتر و ارتفاع بالاتری داشته باشد گران تر خواهد بود و از طرفی هر چه کیفیت بهتری داشته باشد به طبع قیمت آن نیز بیشتر میگردد. در نتیجه قبل از خرید استاکر به این نکات باید توجه کنید.
برای اطلاع از قیمت استاکر روی لینک کلیک کرده و با ما در تماس باشید. شما می توانید انواع استاکر خارجی هاردکس را از نمایندگی های معتبر در سراسر کشور با بهترین قیمت به صورت تک یا عمده تهیه کنید. برای اطلاع از قیمت استاکر روی لینک کلیک کرده و با ما در تماس باشید.